X

Aktuality hotelové restaurace

                               

Denní menu od 15. do 18. dubna 2019:

alt    

 D2: 150 g  Záhorácký závitek, vařený brambor, kompot  130,00 Kč


Víkendové menu - připravujeme


Velikonoční menu od 19. do 22. dubna 2019:


Pochutiny k pivu a vínu:


Aktuální provozní doba:

1.4. - 31.12. (letní sezóna)

  • NEDĚLE - ČTVRTEK: 11.00 - 22.00 hod.
  • PÁTEK - SOBOTA: 11.00 - 23.00 hod.

Upozornění na uzavření restaurace:

  • v úterý 23. 4. 2019 bude restaurace otevřena až od 15.00 hod. (z důvodu odstávky elektrické energie). Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

Rezervace míst v restauraci:

Vážení hosté, z kapacitních důvodů prosíme skupiny nad 10 osob o rezervaci místa v restauraci předem.

Na tel.č.: +420 491 580 212 nebo +420 491 580 216.

Děkujeme Vám za pochopení.


 

 

AKTUÁLNĚ 8 / 20